Home

Welkom op de jobsite van Thomas More!

 

Ben je (oud-)student en zoek je een job?

Dat kan via Thomas More, de matchmaker tussen organisaties, studenten en alumni. Op dit platform kan je snel en eenvoudig vacatures raadplegen op basis van de opleiding die je volgde. Klik links op Zoek een vacature en maak een keuze uit de lijst. Per opleiding vind je een overzicht van de vacante jobs en de uiterste sollicitatiedatum. Klik je door, dan vind je de vacaturetekst en uitleg over de sollicitatieprocedure.

Studeer je nog en ben je op zoek naar een vakantiejob?

Neem dan zeker eens een kijkje op de website van 'JOS', een samenwerkingsproject tussen de diensten studentenvoorzieningen en de VDAB.

 

Zoek je een medewerker voor een job in jouw organisatie?

Ook dan zit je goed bij Thomas More. Om een job te posten, vragen we je eerst even te registreren. Klik op 'Registreer', links in het menu. Van zodra je aanvraag is goedgekeurd, kan je snel en eenvoudig vacatures posten die meteen zichtbaar zijn voor studenten en alumni van Thomas More. Alle praktische info over vacatures toevoegen, vind je onder Hoe vacature toevoegen.

Op zoek naar een jobstudent?

Je kan terecht op de website van 'JOS', een samenwerkingsproject tussen de diensten studentenvoorzieningen van Brusselse en Vlaamse hogescholen en universiteiten en de VDAB.

Of ben je op zoek naar stagestudenten?

Wil je onze studenten de nodige werkervaring bieden via een stage in jouw organisatie? Bezorg ons meer details over de stageplaats via het Contactformulier. Vermeld hierbij duidelijk voor welke opleiding(en) de stageplaats van toepassing is, zo kunnen wij jouw gegevens doorgeven aan de stagecoördinator van de opleiding die het meest aansluit bij jouw stageplaats.

 

Nog vragen?

Ga naar Contact en we helpen je graag verder!