Home

Industriële wetenschappen: automotive engineering – elektromechanica

LONZA is een wereldwijd bedrijf met hoofdkantoor in Basel (Zwitserland) dat levert aan de farmaceutische en biotechnologische markten en de markt voor specialistische ingrediënten. Sinds juli 2017 maakt ook CAPSUGEL (Bornem) deel uit van LONZACAPSUGEL levert de capsules vanuit zijn 11 productievestigingen wereldwijd.

Rechtstreeks solliciteren kan via:info@vmc-select.be
Bekijk de vacature online via:http://www.vmc-select.be/vacatures/vacature-rd-project-engineer-5699494-11.html

Vervaldatum: 31/05/2018

LONZA is een wereldwijd bedrijf met hoofdkantoor in Basel (Zwitserland) dat levert aan de farmaceutische en biotechnologische markten en de markt voor specialistische ingrediënten. Sinds juli 2017 maakt ook CAPSUGEL (Bornem) deel uit van LONZA. CAPSUGEL levert de capsules vanuit zijn 11 productievestigingen wereldwijd.

Rechtstreeks solliciteren kan via:info@vmc-select.be
Bekijk de vacature online via:http://www.vmc-select.be/vacatures/vacature-rd-mechanical-design-engineer-569948...

Vervaldatum: 31/05/2018

Stel je voor, je nieuwe werkgever is een gevestigde waarde in MACHINEBOUW en heeft ambitieuze plannen! Deze bouwt een volledig nieuwe site waar Bachelors en Masters elektromechanica een echt succesverhaal van kunnen maken.Eentje waar jij jou kan ontwikkelen volgens je eigen competenties. Of deze nu bij ‘PRODUCTIE' liggen, ‘SERVICE NA VERKOOP' of ‘PRODUCTONTWIKKELING' o.d. Misschien ben je wel een geboren leider die een werkgever zoekt, die jou kansen geeft, die je laat groeien tot in de job waar je op de schoolbanken reeds van droomde. Utopie?!

Bekijk de vacature online via:https://www.stepstone.be/5/index.cfm?event=offerView.dspOfferInline&offerId=1620...

Vervaldatum: 30/04/2018

Jij bent het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen.

De Test & Validation afdeling van Advipro ondersteunt de klant bij het realiseren en valideren (testen) van farmaceutische productieprocessen, labotoepassingen, cleanrooms, operatiekwartieren, magazijnen en gebouwen, waarbij kwaliteit en veiligheid voor de patiënt centraal staat.

  

Functieomschrijving:

Rechtstreeks solliciteren kan via:jobs@advipro.be
Bekijk de vacature online via:https://jobs.advipro.be/nl/vacature/technische-job-met-opleidingsmogelijkheden02...

Vervaldatum: 31/12/2018

Als validation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”.

Rechtstreeks solliciteren kan via:jobs@advipro.be
Bekijk de vacature online via:https://jobs.advipro.be/nl/vacature/validation-engineerd3d

Vervaldatum: 31/12/2018

Jobstudenten gezocht voor de zomerfestivals

 

Voor concerten, evenementen en andere producties zijn wij op zoek naar gemotiveerde stagehands die onder andere zorg dragen voor: laden/lossen/opbouwen/afbreken van decors, licht & geluid, podia, tenten en tribunes.

 

Vereisten:

Flexibiliteit, stiptheid, bereikbaarheid, harde werker, teamplayer.

Ervaring als stagehand is vereist 

Forklift licentie is pluspunt

Rechtstreeks solliciteren kan via:suzanne.struver@deadline.be
Bekijk de vacature online via:http://www.deadline.be

Vervaldatum: 01/07/2018

At TopCompare.be, we want to help people make the smartest financial decisions by comparing financial products and managing their personal finances. We aim to provide consumers the much-needed transparency and customization in a complex financial world.

We are growing rapidly since our launch in 2015 and are looking for ambitious and smart talent to help us grow our brand by creating and positioning top quality onsite and offsite content.

Rechtstreeks solliciteren kan via:hr@topcompare.be

Vervaldatum: 20/04/2018

Voor een bedrijf in continue groei, actief als contract in de Engineering wereld, kijken we uit naar een Junior Stabiliteitsingenieur.

Jouw verantwoordelijkheden

Als Stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de sterkte- en stabiliteitsberekeningen van de stellingen zodat deze veilig kunnen worden gemonteerd volgens de eisen van de klant en conform aan de wettelijke voorschriften. Je werkt mee aan continue verbetering.

Bekijk de vacature online via:https://www.stepstone.be/5/index.cfm?event=offerView.dspOfferInline&offerId=1619...

Vervaldatum: 30/04/2018

Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Snel, doelgericht en met
het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team van consultants op zoek naar de meest boeiende
jobs onder een vast contract.
ORGANISATIE
Voor een sterk groeiend bedrijf in de bouwsector (regio Oudenaarde) zijn we op zoek naar een Junior Projectleider.

FUNCTIE
• Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie, opvolging en technische realisatie van projecten.

Rechtstreeks solliciteren kan via:anne.vandorpe@experis.be

Vervaldatum: 30/04/2018

Assistant Operations Manager

Organisation / Department
Wij zijn op zoek naar een ingenieur die de operations manager van onze klant kan bijstaan in de operationele processen van
dit voedingsbedrijf in Izegem.

Job description

- Je bent de rechterhand van de operations manager waarbij je ondersteuning biedt op verschillende vlakken.
- Je staat in voor de coördinatie van de productieprocessen en gaat op zoek naar verbeteringen op organisatorisch en technisch vlak.

Rechtstreeks solliciteren kan via:experis@newjobmedia.com

Vervaldatum: 30/04/2018

Inhoud syndiceren