Home

Energietechnologie

SEM/METROLOGY Technician

Wat ga jij doen?

Als SEM/Metrology Technician ben je verantwoordelijk voor de eerstelijns ‘troubleshooting’ (lot, proces en hardware gerelateerde problemen) binnen de metrologie area.  Je werkt in een team van Operatoren, Technicians en Process Engineers.

Bekijk de vacature online via:https://www.imec-int.com/nl/work-at-imec/job-opportunities/sem-metrology-technic...

Vervaldatum: 21/06/2018

Jij bent het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen.

De Test & Validation afdeling van Advipro ondersteunt de klant bij het realiseren en valideren (testen) van farmaceutische productieprocessen, labotoepassingen, cleanrooms, operatiekwartieren, magazijnen en gebouwen, waarbij kwaliteit en veiligheid voor de patiënt centraal staat.

  

Functieomschrijving:

Rechtstreeks solliciteren kan via:jobs@advipro.be
Bekijk de vacature online via:https://jobs.advipro.be/nl/vacature/technische-job-met-opleidingsmogelijkheden02...

Vervaldatum: 31/12/2018

Als validation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”.

Rechtstreeks solliciteren kan via:jobs@advipro.be
Bekijk de vacature online via:https://jobs.advipro.be/nl/vacature/validation-engineerd3d

Vervaldatum: 31/12/2018

 

Onze opdrachtgever, Patroba Family Bakers (www.patroba.be), is een industriële bakkerij in Aartselaar en marktleider in voorverpakt vers brood in alle Belgische supermarkten (Biaform, Boerkens’ …). Patroba is een dynamisch en innovatief familiebedrijf met een stabiele organisatie. Omwille van de continue groei en professionalisering is de directie op zoek naar een ervaren Executive Assistant.

Rechtstreeks solliciteren kan via:jobs@arcadius.be
Bekijk de vacature online via:https://www.arcadius.be/vacatures/vacature-directie-assistent-office-manager-4-5...

Vervaldatum: 30/06/2018

Jobstudenten gezocht voor de zomerfestivals

 

Voor concerten, evenementen en andere producties zijn wij op zoek naar gemotiveerde stagehands die onder andere zorg dragen voor: laden/lossen/opbouwen/afbreken van decors, licht & geluid, podia, tenten en tribunes.

 

Vereisten:

Flexibiliteit, stiptheid, bereikbaarheid, harde werker, teamplayer.

Ervaring als stagehand is vereist 

Forklift licentie is pluspunt

Rechtstreeks solliciteren kan via:suzanne.struver@deadline.be
Bekijk de vacature online via:http://www.deadline.be

Vervaldatum: 01/07/2018

At TopCompare.be, we want to help people make the smartest financial decisions by comparing financial products and managing their personal finances. We aim to provide consumers the much-needed transparency and customization in a complex financial world.

We are growing rapidly since our launch in 2015 and are looking for ambitious and smart talent to help us grow our brand by creating and positioning top quality onsite and offsite content.

Rechtstreeks solliciteren kan via:hr@topcompare.be

Vervaldatum: 20/04/2018

(Junior) EPB-verslaggever

Is jezelf blijven ontwikkelen voor jou een must? Dat geldt ook voor Enerdo, wij willen continu vooruitgaan en meegroeien met de nieuwste evoluties. Het is onze ambitie om een meerwaarde te betekenen voor onze klanten door het aanbieden van innovatieve en op maat gemaakte oplossingen. Enerdo streeft steeds naar een 100% positief eindresultaat, voor klanten en medewerkers, en zoekt nieuwe collega’s om dit samen te verwezenlijken.

Rechtstreeks solliciteren kan via:maarten.ooms@enerdo.be

Vervaldatum: 15/05/2018

Word jij onze nieuwe collega? ENGIE zoekt technisch talent!

Rechtstreeks solliciteren kan via:Staffing@engie.com
Bekijk de vacature online via:https://engie.taleo.net/careersection/10500/jobdetail.ftl?lang=nl&job=BEN0000017...

Vervaldatum: 25/03/2018

De Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen (AAD&A) wenst door middel van deze selectie nieuwe douaniers (niveau B) te rekruteren die voornamelijk tewerkgesteld zullen zijn in de Antwerpse haven en de nationale luchthaven te Zaventem.

Bekijk de vacature online via:http://www.selor.be/nl/vacatures/job/ANG18003/Bachelor-Douane-en-Accijnzen-shift...

Vervaldatum: 26/03/2018

 

 

 

 

Rechtstreeks solliciteren kan via:gdemeulenaer1@mmm.com
Bekijk de vacature online via:http://www.3M.be/careers

Vervaldatum: 31/07/2018

Inhoud syndiceren