Home

Sociaal werk

Payroll Consulent : klaar voor ‘your move’?

Net afgestudeerd? Of draag je reeds een rugzak vol werkervaring? In elk geval: een toffe job bemachtigen is geen klein bier, dat weet jij als geen ander. Maar bij SD Worx ligt het anders: wij zijn net op zoek naar talenten die bulken van de ambitie.

Bekijk de vacature online via:https://sdworx.csod.com/ats/careersite/JobDetails.aspx?site=1&id=840

Vervaldatum: 19/04/2018

Jobstudenten gezocht voor de zomerfestivals

 

Voor concerten, evenementen en andere producties zijn wij op zoek naar gemotiveerde stagehands die onder andere zorg dragen voor: laden/lossen/opbouwen/afbreken van decors, licht & geluid, podia, tenten en tribunes.

 

Vereisten:

Flexibiliteit, stiptheid, bereikbaarheid, harde werker, teamplayer.

Ervaring als stagehand is vereist 

Forklift licentie is pluspunt

Rechtstreeks solliciteren kan via:suzanne.struver@deadline.be
Bekijk de vacature online via:http://www.deadline.be

Vervaldatum: 01/07/2018

We zijn op zoek naar een leerkracht voor de opleiding Interculturele medewerker. Deze opleiding is nieuw en wordt voor het eerst ingericht. We zoeken meer specifiek iemand voor: functioneel observeren, deontologisch en beroepsethiek, actuele tendensen in de welzijnszorg. Een vooropleiding als maatschappelijk werker in combinatie met ervaring in het werken met minderheidsgroepen is ideaal. Deze vacature start op 23 april. Ben je op dit moment deeltijds aan het werk maar vrij op maandag en dinsdag, waag dan zeker je kans. 

Rechtstreeks solliciteren kan via:katty.van.camp@vspwmol.be

Vervaldatum: 30/03/2018

At TopCompare.be, we want to help people make the smartest financial decisions by comparing financial products and managing their personal finances. We aim to provide consumers the much-needed transparency and customization in a complex financial world.

We are growing rapidly since our launch in 2015 and are looking for ambitious and smart talent to help us grow our brand by creating and positioning top quality onsite and offsite content.

Rechtstreeks solliciteren kan via:hr@topcompare.be

Vervaldatum: 20/04/2018

Je verantwoordelijkheden

Als Sociaal assistent assisteer, ondersteun en adviseer je de medewerkers op ons hoofdkantoor, in onze winkels en in onze distributiecentra op een neutrale manier m.b.t. hun problemen van (psycho)sociale aard. Je helpt hun problemen te analyseren en op te lossen via een professionele begeleiding en administratieve opvolging. Zo versterk je het algemeen welzijn op de werkplek, binnen het kader van onze bedrijfsstrategie.

Rechtstreeks solliciteren kan via:svanhemmen@delhaize.be
Bekijk de vacature online via:https://jobs.delhaize.be/nl/jobaanbiedingen/social-assistant-17221/

Vervaldatum: 19/06/2018

Jeugdhuis De Vonk is gelegen in het hartje van Geel. Het is het enige jeugdhuis in de stad en richt zich op jongeren tussen de 14 en 30 jaar uit de ruime omgeving.

Rechtstreeks solliciteren kan via:info@jeugdhuisdevonk.be

Vervaldatum: 29/03/2018

Junior Employment Law Consultant

Junior Employment Law Consultant
Keen to embark on a legal career in an international environment that enables you to continue to learn and grow? Then we have the job you are looking for! As a member of our Employment Law team, you'll be part of a multidisciplinary practice called People & Organisation.
Our consulting team advises clients on all kinds of individual and collective labour law issues. They are experts in compensation and benefits matters. Our consultants are involved in restructuring projects.

Rechtstreeks solliciteren kan via:marie.goossens@pwc.com
Bekijk de vacature online via:https://pwcbe.taleo.net/careersection/jobdetail.ftl?job=SOC046&lang=en

Vervaldatum: 30/09/2018

'T BIEJKE in Rechtstreeks solliciteren kan via:solliciteren@biejke.beBekijk de vacature online via:https://www.vdab.be/jobs/vacatures/57171546/projectmedewerker-jeugdhuis-t-biejke...

Vervaldatum: 13/04/2018

De Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA) is een federale openbare instelling van sociale zekerheid. De RVA is een moderne sociale parastatale bevoegd voor werkloosheid, werkloosheid met bedrijfstoeslag, loopbaanonderbreking, tijdskrediet. Meer info is te vinden op www.rva.be.

 

Wij werven dossierbeheerders-experten aan voor de volgende kantoren:

Rechtstreeks solliciteren kan via:jobs.hrm@rva.be
Bekijk de vacature online via:http://www.rva.be

Vervaldatum: 23/03/2018

    • Je bent verantwoordelijk voor de verificatie en de opvolging van de vereffeningen van de facturen van prestatieverleners waarop de gerechtelijke overheden beroep hebben gedaan.
    • Je bent verantwoordelijk voor het vereffenen van specifieke facturen.
    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van de juiste informatie omtrent het correct opstellen van facturen door de verschillende groepen van prestatieverleners waarop beroep wordt gedaan en hun vereffening, op verzoek van zowel de prestatieleveranciers als van de gerechtelijke overheden.

Rechtstreeks solliciteren kan via:hrm.brussel@just.fgov.be

Vervaldatum: 21/03/2018

Inhoud syndiceren