Home

Sales consultant

Onze klant

Onze klant maakt software applicaties voor winkelketens, zorginstellingen, overheidsorganisaties en bedrijven. Met gebruik van de nieuwste web technologieën en cloud services. Ze bouwen graag oplossingen die écht werken. Projectmatig, samen met de klant. Kwaliteit en klanttevredenheid vinden we heel belangrijk. Met hun klanten bouwen ze aan een samenwerking op lange termijn.

Jobomschrijving

Je bent die persoonlijkheid met ondernemersgeest. Die de handen uit de mouwen durft te steken. Die de marktmogelijkheden uitgebreid exploreert. Met ondersteuning van de marketingmedewerkers.

Jij opent de deuren. Je stelt doelgericht de juiste vragen. Je doorgrondt de probleemstelling. In nauw overleg met de klant, de pre-sales en productontwikkelaars werk je goed passende oplossingen uit. Je werkt resultaatgericht op nieuwe prospecten en bestaande klanten.

Profiel

Heb je talent voor verkoop? Heb je een relevant masterdiploma op zak? Heb je de uitstraling en de intelligentie om een vertrouwensband op te bouwen en om doelgericht specifieke marktsegmenten te benaderen. Mogelijk heb je tijdens je studie, stage of masterproef al een eerste ervaring opgedaan.

Aanbod

Als je denkt in dit profiel te passen, willen we je heel graag spreken.

Geef gerust je gegevens door. Je mag rekenen op een snel antwoord.

In een eerste kennismaking stellen we je graag de bedrijfscultuur, ICT-oplossingen en marktbenadering voor.

Rechtstreeks solliciteren kan via:ellen@avalue.be
Bekijk de vacature online via:https://www.avalue.be/vacatures/vacature-sales-5468726-11.html

Vervaldatum: 30/03/2018