Home

HR assistant universitaire relaties

Wat ga jij doen
Imec verwelkomt elk jaar honderden studenten en academici in het kader van hun studies of onderzoek: PhD studenten, postdoctorale onderzoekers, stagiairs of gastprofessoren. Je zal een centrale rol spelen bij hun ontvangst op imec.

  • Je begeleidt ons academisch talent doorheen de verschillende administratieve procedures.
  • Je fungeert als brug tussen imec en onze partneruniversiteiten.
  • Je verzorgt de input en opvolging van de dossiers in de imec systemen.
  • Je bedenkt creatieve oplossingen voor de praktische problemen die zich voordoen als mensen van over de hele wereld naar hier verhuizen.
  • Door jouw intern en extern netwerk zorg je voor een vlot onboardingsproces.

    
Wat wij doen voor jou
Je maakt deel uit van het rekruteringsteam binnen HR en staat mee aan de basis van de groei van imec. In ruil voor jouw talent, passie en expertise kom je terecht in een multicultureel en hoogtechnologisch bedrijf waar de uitdagingen voor het grijpen liggen. Dit is jouw opportuniteit om bij te dragen aan technologie die de maatschappij van morgen zal bepalen! Imec steunt en begeleidt je hierbij; niet alleen met woorden, maar ook met daden. Via imec Academy, ‘onze corporate university’, investeren wij actief in jouw persoonlijke ontwikkeling. Jouw energie en inzet wordt dan ook beloond door een aantrekkelijk, marktconform loon aangevuld met talrijke voordelen.
Imec is een voorbeeld van hoe talent technologie ontwikkelt, en hoe technologie talent stimuleert. Hoe mensen boven zichzelf uitstijgen als ze samen met collega’s uitdagingen aangaan die de wildste verbeelding aanspreken.
Wij zijn imec, kom en draag bij aan een betere toekomst!

Wie ben jij

  • Je hebt ervaring in een administratieve functie en werkt op een zelfstandige, efficiënte en accurate manier.
  • Je begrijpt hoe de administratie van universiteiten werkt.
  • Je spreekt uitstekend Engels en Nederlands.
  • Je hebt een groot inlevingsvermogen, dit stelt je in staat om te werken met mensen uit verschillende culturen van over de hele wereld.

Imec

Imec is ’s werelds toonaangevende onderzoeks- en innovatiecentrum op het vlak van nano-elektronica en digitale technologie. De combinatie van onze voortrekkersrol in microchiptechnologie en onze software- en ICT-expertise maakt ons uniek. Imec beschikt over een unieke infrastructuur en een lokaal en internationaal ecosysteem van partners in diverse sectoren. Samen werken we aan baanbrekende innovatie in toepassingsdomeinen zoals gezondheidszorg, slimme steden en mobiliteit, logistiek en Industrie 4.0 en energie.

Imec is een vertrouwde partner van bedrijven, start-ups en universiteiten, en brengt bijna 3.500 topwetenschappers uit meer dan 70 landen samen. Imec heeft zijn hoofdzetel in Leuven en R&D-groepen die verspreid zijn over een aantal Vlaamse universiteiten, in Nederland, Taiwan, de VS, China, en kantoren in India en Japan. Om imec’s positie als topspeler te blijven versterken zijn we op zoek naar die gepassioneerde talenten die het verschil maken!

 

Bekijk de vacature online via:https://www.imec-int.com/en/work-at-imec/job-opportunities/hr-assistant-universi...

Vervaldatum: 05/04/2018