Home

WERKVOORBEREIDER

Voor een ambitieus en enthousiast bedrijf regio Kortrijk is Hays Engineering op zoek naar een werkvoorbereider die nauw samenwerkt met productie en aankoop.

In deze job als werkvoorbereider sta je in voor het uitwerken van de ontwerpdossiers, zodat ze productieklaar zijn. Je verdeelt de grotere samenstellingen en geeft dit door aan productie, zodat de juiste onderdelen bij de gepaste leveranciers kunnen besteld worden. Bij kleine productiewijzigingen teken je dit zelf uit en stuur je de arbeiders aan indien nodig. Je werkt dus nauw samen met zowel de productie- als aankoopafdeling. Je rapporteert rechtstreeks aan de productieverantwoordelijke.

Jouw profiel

Voor deze job als werkvoorbereider kijkt Hays Engineering uit naar een bachelor in een technische richting of iemand gelijkwaardig door ervaring. Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een operationele kennis van het Frans. Verder heb je goede kennis van Autocad en 3D-tekenpaketten. Ten slotte ben je creatief, oplossingsgericht en gemotiveerd!

Ons aanbod

Onze klant is een groeiende onderneming met een open bedrijfscultuur en dynamische geest. Je komt terecht in een samenhangend en enthousiast team waar je een gevarieerde functie met veel contacten kan uitvoeren. In ruil voor jouw inzet ontvang je een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen!

Bekijk de vacature online via:https://www.stepstone.be/5/index.cfm?event=offerView.dspOfferInline&offerId=1594...

Vervaldatum: 31/03/2018