Home

Planner / Supervisor, Nutriad International NV

Nutriad International NV is een vooraanstaande producent van ingrediënten voor de diervoederindustrie. Het bedrijf heeft op de terreinen van Katoennatie in Kallo in 2012 een nieuwe productiesite en kwaliteitslaboratorium gebouwd. De productie is bijna volledig geautomatiseerd en de kwaliteit is geborgd volgens de systematiek van Good Manufacturing Practice (GMP). De productieoppervlakte in Kallo bedraagt 1000 m2 en heeft een capaciteit van 36.000 ton per jaar. Er is annex een opslagruimte van 4000 m2. Daarnaast zijn er ook nog productielocaties in USA, Spanje en China. De onderneming in Kallo heeft een vacature voor een Planner / Supervisor.

Functie

Verantwoordelijk voor realiseren van dagelijks geplande productie op nieuwe site

 • Je staat in voor de dagelijkse werkorganisatie en uitvoering van de planning.

 • Aansturen, coachen, controleren, leiden en begeleiden van de 7 operatoren en 2 magazijniers.

 • Creatief oplossen van storingen door logisch nadenken.

 • Beheer van het magazijn en de aanwezige grondstoffen en verpakkingen.

 • Aanspreekpunt van de afdelingen Customer Service, Kwaliteit, Planning en Katoennatie.

 • Zorg dragen voor algemene veiligheid en naleven van het arbeidsreglement.

 • Je rapporteert aan de Plantmanager.

Profiel

Door planning stuur je de productie

Functie-eisen

 • Bachelor of Master werk- en denkniveau door bijvoorbeeld een opleiding productie, logistiek, planning, supply chain met bovenal de ondernemende ingesteldheid.

 • Bij voorkeur minimaal 2-3 jaar ervaring in een productieomgeving in een leidinggevende functie bijvoorbeeld als Line Leader, Shift Leader, Planner, Meestergast.

 • Vloeiend in Nederlands en Engels.

Competenties

 • Aansturende kwaliteiten.

 • Contactuele, organisatorische en probleemoplossende kwaliteiten.

 • Besluitvaardig.

 • Energiek en enthousiast.

 • Flexibel.

 • Vasthoudend.

Standplaats
Kallo nabij Antwerpen.

Aanbod
Als collega bij Nutriad International NV kom je terecht in een ambitieuze internationale groep waar enthousiasme, open communicatie en loyaliteit belangrijke waarden zijn. Met jouw zin voor initiatief en resultaatgerichtheid krijg je de kans om mee te groeien met de organisatie. Je leert de job on-the-floor. Het is een dynamisch bedrijf waar vele (doorgroei)kansen aanwezig zijn. Tevens krijg je continue de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Je salarispakket is in lijn met je verantwoordelijkheden.

Reageren
Nutriad International NV heeft de Werving en Selectie voor de vacature Planner / Supervisor exclusief uitbesteed aan CeresRecruitment.
Voor meer informatie kun je terecht bij Tom Seghers, telefonisch bereikbaar op +32 (0)483 391065.
Sollicitaties uitsluitend via www.ceresrecruitment.eu.
Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op www.nutriad.com
Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.

Ceres is de Recruitment, Interim Solutions en Executive Search specialist voor agri en food vacatures gericht op Bachelors en Masters. Wij werken met een omvangrijke database, social media en gerichte wervingscampagnes. International recruitment met een groot netwerk (o.a. Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika) en kantoren in Nederland, Duitsland, België en Polen. CeresRecruitment vervult agri vacatures. De marktgebieden zijn: Agri, Nutrition, Biobased, Life Sciences, Animal Sciences, Agro chemicals, Veterinaire Pharma, Horticulture, Plant Sciences, Organic Agriculture, Sierteelt en Tuinbouw. De functiespecialisaties, zowel vaste als interim posities zijn: General Manager, Directie, Sales & Marketing, Financieel, Human Resources (HRM), Operations, Logistiek (Supply Chain), Inkoop, Buyer, Trader, Research & Development (R&D), Voedingsmiddelentechnoloog, Nutritionist, Kwaliteit (QA / QESH), Engineering, Projectmanagement en Procestechnologie.

Rechtstreeks solliciteren kan via:info@ceresrecruitment.eu
Bekijk de vacature online via:https://ceresrecruitment.eu/be/vacancy/920691-planner-supervisor

BijlageGrootte
Functieprofiel Planner Supervisor Nutriad.pdf73.41 KB

Vervaldatum: 31/08/2017