Home

Directiemedewerker

Onze opdrachtgever, met kantoor in Zwijndrecht, is een dynamische en groeiende investeringsvennootschap met deelnemingen in België en Nederland. De onderneming onderscheidt zich door een sterke know how, gedrevenheid en ondernemerschap. De investeringspartners bezitten een uitgebreide ervaring in het ondersteunen van rendabele en groeiende bedrijven en focussen op geografische groei, innovatie, acquisities, investeringen, desinvesteringen, versterking van management teams, enz.

Om de verdere groei waar te maken, kijken we momenteel uit naar een competent (m/v):

DIRECTIEMEDEWERKER

Wat houdt deze uitdagende functie in?

Als directiemedewerkster sta je de investment partners bij in een brede waaier aan taken. Zo ben je aanwezig bij diverse vormen van vergaderingen, neem je zelfstandig actie om diverse mensen samen te brengen, instanties te contacteren (notaris, boekhouder, …), documenten te verzorgen, vergaderingen in te plannen, … Eentonig administratief werk behoort niet tot je takenpakket. Integendeel ben je een veelzijdige duizendpoot die de investeringsmanagers ontzorgt op elk mogelijk vlak. Hierbij krijg je erg veel autonomie en ben je in staat je eigen agenda en timing op te stellen. Ook het opzetten van efficiënte structuren behoort bij deze veelzijdige functie.

Wat wordt er verwacht?

  • Een hoog werk- en denkvermogen: we mikken minstens op een bachelordiploma (juridisch, finance, ICT,…)
  • Een relevante eerste ervaring in een erg gevarieerde en uitdagende context.
  • Een leergierige zelfstarter zonder franjes of ego.
  • Een dynamische duizendpoot die werk ziet én opneemt: initiatief staat centraal.
  • Iemand die hoofd- van bijzaken kan scheiden.
  • Een flexibele can-do mentaliteit.
  • Goede kennis van het Nederlands en Engels; kennis van het Frans is een pluspunt.
  • Kortom: je bent een denkende doener!

Wat heeft onze opdrachtgever te bieden?

Je komt terecht in een aangename werkomgeving waarbij je een hele brede en verantwoordelijke taak kan opnemen. Je krijgt heel wat zelfstandigheid en kan je stempel drukken op de groei van de organisatie. Hiervoor voorziet de organisatie je de nodige tools om je werk goed uit te voeren. Je krijgt er de mogelijkheid te groeien in je functie en verantwoordelijkheden. Vanzelfsprekend staat hier een volledig en competitief salaris tegenover.

Neem je deze uitdaging aan?

Solliciteer dan bij voorkeur via het online sollicitatieformulier.
Voor meer informatie kan je tussen 9u en 21u terecht bij Jolien Gorissen op 03 475 12 51 . Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.

 

Trefwoorden: administratie, accountancy, accounting, boekhouding, finance, allround, juridisch, juristiek, IT, ICT, bachelor, master, bedrijfsmanagement, rechtspraktijk, juridisch assistent, TEW, …

Rechtstreeks solliciteren kan via:solliciteren@monitor.be
Bekijk de vacature online via:http://www.monitor.be/nl/vacatures/administration-directiemedewerker-(mv)#.WWy3n...

Vervaldatum: 31/08/2017